Wat zijn de levertijden?

Nadat de print data zijn geleverd en een proef-sheet door de klant is goedgekeurd, hanteren wij een levertermijn van 6-8 weken in het winter sezioen (september-december) en 8-10 weken in het hoog sezioen (januari-augustus). 

Kan ik kiezen van duurzame materialen?

Het is onze missie om met onze activiteiten zo min mogellijk negatieve effecten te veroorzaken voor de aarde. Daarom leveren wij alleen kwalitatieve producten die jarenlang meegaan en samen met ons klanten maken we keuzes op het gebied van materiaal, waaronder gerecycleerde R-pet stoffen, verpakkingen en transport .  

Wij zorgen ook voor recyclatie van oude parasols. Materialen die niet herbruikbaar zijn geven we zoveel mogelijk een tweede leven in de recycling & circulaire industrie. Hiermee ontzorgen wij niet alleen onze klanten maar ook onze planeet.

Hoe lang is de garantie?

Wij geven minimaal 3 jaar garantie op de constructie en 2 jaar op het doek. Met de juiste behandeling en onderhoud is een jaren lange levensduur gegarandeerd. Een van onze klanten kwam zelfs na 13 jaar terug met de mededeling dat hij alleen het doek heeft hoeven te vervangen. Kwaliteit boven kwantiteit geldt dus bij ons echt.

 

Mijn parasol raakte beschadigd, wat nu?

Is jouw parasol of een deel ervan beschadigd geraakt? Geen probleem. Dankzij onze in-huis productie en eigen materialen kunnen wij elke deel van de parasol vervangen. Gebeurt dit tijdens garantie? Dan is het vervangen geheel gratis. Stuur ons een mailtje naar service@montisbenelux.nl en wij regelen de rest.

 

 

A3 Holding | Montis Benelux B.V.

1013BD Amsterdam

KvK 653 77 699

 

 

Contact:

adriana@montisbenelux.nl

0031 (0)616515415

hilco@montisbenelux.nl

0031 (0)651483731

 

 

Service en opslag:

Tupolevlaan 28

1119 NZ Schiphol-Rijk