REFERENTIES

GETUIGEN VAN ONZE KLANTEN

 

"Ik werk samen met MONTIS CZ al meer dan vijf jaar. Ze leveren ons kleine en grote parasols, schaartenten en vlaggen. De service en communicatie is van een uitstekend niveau. Ze proberen ons altijd tegemoet te komen en aan onze eisen te voldoen, wat betreft zowel de kwaliteit van de geleverde producten als het levertermijn en de manier van levering.

Ze hebben een proactieve houding bij dringende zaken en proberen altijd alles naar onze tevredenheid op te lossen.

Ik kan MONTIS CZ als leverancier van harte aanbevelen"

 


"De samenwerking met Montis verloopt al meer dan 10 jaar soepel. Momenteel voorziet Montis ons van de productie van parasols en luifels met reclamedrukwerk. In het verleden heeft Montis ook de productie van opblaasbare reclamebogen, partytenten en verkooptenten gerealiseerd.

We waarderen niet alleen de kwaliteit van de producten en diensten die het bedrijf levert - transport van parasols en luifels, hun focus en installatie, maar ook de professionele benadering van de klant - communicatie, betrouwbaarheid, behulpzaamheid en het onmiddellijk oplossen van eventuele problemen."

 


"Wij werken samen met Montis sinds 2012.  Dit bedrijf levert ons parasols, tenten van verschillende afmetingen en luifels. We zijn tevreden over de goederen en als er een probleem is, wordt het altijd snel opgelost. De communicatie per e-mail of telefoon is op een uitstekend niveau."